Amenajare Interioara ap. V

Descriere Amenajare Interioara

Apartamentul, situat într-o clӑdire construitӑ în perioada interbelicӑ din centrul Bucureștiului, a fost amenajat în stil clasic contemporan. Camerele spațioase și aerisite, pereții înalți, cromatica și naturalețea pieselor de mobilier sunt caracteristici ale unei locuințe pline de cӑldurӑ pe care orice proprietar și le-ar dori.
Înainte de începerea amenajӑrii, apartamentul se afla într-o stare nefericitӑ. Pereții au fost decopertați, instalațiile vechi au fost schimbate în unele noi, tâmplӑria, destul de deterioratӑ, a fost schimbatӑ și ea într-una din lemn cu geam termoizolant care respectӑ aceeași impӑrțire ca și tâmplӑria existentӑ , pӑstrându-se astfel imaginea exterioarӑ a clӑdirii specifice perioadei din care face parte.
Oamenii, predispuși de a se raporta deseori la trecut, la origini, au în suflet dorința de simplitate, liniște și echilibru, parcӑ acum mai mult ca niciodatӑ, având în vedere ritmul alert al vieții noastre din prezent. Designul interior contemporan cu influențe clasice este marcat de o încӑrcӑturӑ emoționalӑ, cât și de simbolism și oferӑ spațiului un plus de personalitate și confort.
In amenajarea spatiilor interioare, am utilizat stucaturi pe pereti si tavane, scafe de lumina cu banda LED, plinte si cornise decorative, iar la nivelul pardoselilor s-a folosit piatra naturala si parchet triplustratificat. Toate aceste interventii au fost agrementate cu obiecte decorative, corpuri de iluminat si elemente de mobilier personalizat create intr-o maniera simpla si moderna care sa nu incarce spatiile si in acelasi timp sa fie functionale.